Wij coachen start-ups met een intensief begeleidingstraject

DPI Value Centre biedt jonge innovatieve bedrijven in de chemie, en polymeren in het bijzonder, de mogelijkheid om een business coaching traject te volgen. Dit traject wordt afgestemd op de ondernemer en bestaat uit sessies business coaching door ervaren ondernemers, toegang tot het netwerk van DPI Value Centre en tailormade support van experts uit de sector.

DPI Value Centre ondersteunt beginnende ondernemers tijdens een intensief begeleidingstraject. Dit traject wordt afgestemd op de persoonlijke situatie en bestaat onder andere uit coaching, advies en het in contact brengen met relevante partijen uit ons netwerk. Zo hebben wij inmiddels zo'n 150 start-ups geholpen bij hun innovatieproces en en opstarttraject - van het aanvragen van een eigen octrooi of financiering tot productrealisatie. Dit doen we samen met ervaren ondernemers en experts bijvoorbeeld op het gebied van inkoop, verkoop, productontwikkeling, marketing en financiering.

“DPI Value Centre is voor mij de ideale partner om deuren en ogen te openen naar mogelijkheden” Sander van Loon, Directeur VLCI


“DPI Value Centre is goed op de hoogte van de mogelijkheden, kent de partijen en denkt creatief mee om de ondernemer te supporten. Verder zijn ze heel proactief.” Cristianne Rijcken, Directeur Cristal Therapeutics

 

“De nodige kennis en support vanuit DPI Value Centre geeft ons nieuwe mogelijkheden voor verdere research en ontwikkeling” Mustafa Kaya, R&D manager Nutripol.