Met octrooien een beschermde marktintroductie en meer…

DPI Value Centre heeft octrooien voor u ‘op de plank’ liggen. Deze octrooien beschrijven en beschermen unieke oplossingen, die mogelijk bij uw huidige business aansluiten of zelfs extra business kunnen genereren. Wij bieden u deze octrooien aan om ze verder tot commercieel succes te brengen.

Wat is een octrooi?
Een octrooi geeft de eigenaar het recht anderen te verbieden de beschreven uitvinding commercieel toe te passen. Een octrooi is dan ook een uitstekend middel om het geïnvesteerde geld in onderzoek en ontwikkeling beschermd tot marktintroductie en uiteindelijk commercieel succes te laten uitgroeien.

De octrooien zijn afkomstig van Dutch Polymer Institute (DPI) en komen voort uit onderzoeksresultaten in verschillende technologiegebieden. De onderzoeken zijn geïnitieerd en gedefinieerd door de industrie en geven oplossingen voor de meest uitdagende problemen. Met de beschreven uitvindingen in deze octrooien loopt u voorop in uw tak van sport. Graag laten wij u kennismaken met de meest vooruitstrevende oplossingen binnen het polymeren werkveld.

Op de volgende technologiegebieden bieden wij octrooien aan: